Jag väljer att göra det SEN.

Jag väljer att göra det SEN är en mening jag allt för ofta hör och även säger själv. SEN. Det finns alltid människor som lever efter att alltid göra allting SEN. Du kanske är en sådan person och jag måste erkänna att jag till viss del är sådan själv. Vissa saker är lättare att göra SEN.

Men det där SEN blir sällan något positivt. Jag hittade häromdagen en reflektion som fick mig till en tankeställare. Självklart vill jag dela denna med dig.

SEN

Jag ringer dig sen.

Jag gör det sen.

Jag säger det sen

Jag byter den sen.

Jag gör det sen.

Vi skjuter upp allt som om senare var bättre.

MEN VI INSER INTE ATT

Kaffet blir kallt sen.

Prioriteringarna ändras sen.

Förtrollningen bryts sen.

Sen förvandlas till för sent.

Melakolin går över sen.

Saker kommer att förändras sen.

Barnen kommer att vara stora sen.

Människor kommer bli äldre sen.

Minnen glöms bort sen.

Dagen blir natt sen.

LIVET TAR SLUT SEN.

Det senaste 1,5 året har våra liv satts på prov. Många saker som vi velat göra har inte blivit gjort på grund av en pandemi vi inte själva har kunnat påverka. Allt vändes upp och ner. Vi, du och jag är sårbara. Vi har inte tid till att skjuta saker på framtiden. SEN måste bli NU.

Kram kram

Linda

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *