Att träffa rätt

Att lära känna nya människor och skaffa sig vänner som äldre är inte alltid lätt.  När jag var yngre var det lätt att skaffa sig den där bästa vännen. Numera känns det mest att jag skaffar mig bekanta.  Jag har väl blivit äldre och kräsnare. Jag vet vilken umgås krets och personlighetstyper jag gillar.

Jag vill umgås med människor som är mig en utmaning. Som vill framåt. Som inte vill älta massa gammalt. Som inte vill prata skit om andra. Jag vill umgås med de som har visioner i livet.

De är inte alltid enkelt att hitta dessa. Det gör att man får många bekanta. Bekanta som man kan ta en kaffe med. Prata runt eller grilla en kväll men inte den som kommer en närmast.

De jag söker växer inte på träd.

På sensommaren 2016 var jag på en nätverksträff och där mötte jag henne. Kvinnan jag ville jobba med, vara vän med och framförallt utvecklas med. En kvinna med vision, driv och skinn på näsan.

Det sa klick.

Fotograf Cristian Brolin

Vi blev och är ett superteam. Vi har mkt spännande framför oss och det längtar jag till.

Tack bästa Malin Månsson för att du är Du.

 

Kommentar

  1. Underbart fina Linda! Delad glädje är dubbel glädje och när både hjärta och hjärna får gå hand i hand – det är det rätt! Uppskattningen är ömsesidig och jag ser med stor entusiasm fram emot vårt teamwork. När du står vid min sida blir 1+1 =3!
    Tillsammans är vi oslagbara – tack för att jag får dela min vardag med dig. Från ord till handling ska vi nu kavla upp ärmarna och öppna dörren på glänt mot framtiden. Gemensamt ska vi klivande vinnande in i morgondagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *