Äntligen är semestern här

Äntligen är semestern här. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter någon semester i mitt 44åriga liv som denna. Idag var det dags att säga klara färdiga gåååååå nu är det semester.

Det har varit ett tufft år som gått både jobb och privat så att äntligen få checka ut och tänka på annat är precis det som står på mitt schema. Visst är en del sommaraktiviteter och någon resa inbokad, men mest är det “vi tar dagen som den kommer” som gäller.

Ibland kommer det dåliga samvetet smygande att varför har jag inte totalbokat mina 4 veckor. Är jag en dålig mamma som inte tar sonen utomlands som många andra gör?

Lika snabbt som den tanken kommer inser jag att vad andra gör skiter jag fullständigt i. Nu är det vad som är viktigast för mig och min lilla familj som gäller.

Det finns däremot en sak som jag längtat efter och det är att skriva några rader här på bloggen. Jag tappade orden någonstans men nu så finns det många tankar och åsikter som vi skall diskutera i sommar. Jag hoppas att du vill hänga på?

Så nu mina vänner nu rockar vi loss denna sommar ordentligt och framför allt MIN semester.

4 veckor på bara mina villkor är precis det som jag behöver just NU.

Massor av Kramar

Linda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *