Godmorgon måndagen är äntligen här. (6av100)

Efter att varit sjuk ett tag är det äntligen skönt med en nya vecka. Nu vänder jag blad och hoppas medicinen gör sitt så jag snart är i full kapacitet igen. Mycket nytt och roligt är på gång så jag måste vara pigg och se framåt.

Jag vet att många avskyr första dagen i veckan men jag tycker det är skönt med en hel vecka framför mig. Som är välplanerad med roliga och mindre roliga aktiviteter.

Hur planerar du din vecka för att få vardagen att gå ihop?

Har du någon super papperskalender eller är du en digitalstjärna?

Själv är jag beroende av att skriva traditionellt och har svårt att ha en kalender digitalt. Jag har äntligen hittat min favoritkalender som jag gör min plan för veckan på söndag kvällen. Det tog några år att hitta den som funkar för mig men nu byter jag aldrig.

Bild lånad av Passion planner

Min favorit hittar du här

Nu ska jag inta ett liggande jobbläge och ta tag i veckan.

 

 

3 kommentarer

  1. Jag har också svårt med digital planering av veckan. Vi använder en white board för hela familjen. Sitter på insidan av garderobsdörren i hallen. Inte snygg men väldans praktisk!

  2. Vi har en gammal hederlig almanacka/planeringskalender för hela familjen som hänger i köket. Jag MÅSTE skriva in allt där för att få koll och där kan även resten av familjen lätt se hur månadens aktiviteter/jobb m.m. ser ut! Sedan lägger jag också in allt i en digital kalender i datorn som synkar med mobilen, vilket gör att jag kan få påminnelser som poppar upp när jag behöver. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *