Välkommen till En balanserad inställning

Igår fick jag frågan av Maqt.se att börja blogga på deras nya portal. Efter en natts sömn och funderande började hjärnkontoret snurra. Inläggsförslag började flyga framför mina ögon och jag insåg att detta måste jag hoppa på. Så här är jag nu. Så spännande och otroligt roligt att redan från start få vara med att utveckla Maqt.se. En bloggportal av kvinnor för kvinnor om politik. Ni som känner mig vet ju att jag absolut inte är någon politiker. Däremot är jag duktig att tycka till om saker, ha en åsikt och diskutera. Älskar att engagera mig i allt mellan himmel och jord. Så här på bloggen kommer jag bjuda på min balanserade inställning om samhällsfrågor. Ge er en inblick i mitt liv som medmänniska, fru, mamma och vän. Dela med mig av mina erfarenheter och familjens ständiga spännande upptåg. I min presentation kan du läsa mer om vem jag är och inte är.

Jag ställde snabbt frågan till min man vad min blogg skulle heta. Till svar fick jag En balanserad inställning. Jag nappade direkt. Ofta här hemma i någon av våra soffor diskuterar vi om just andras inställningar till saker. Jag/vi känner att många är långt ifrån att ha en balanserade inställning. Det svävas bort och ställs krav på samhället som är helt omöjligt att uppnå. Att ta eget ansvar, stå för sin sak verkar ofta väldigt svårt. Detta ämne är något jag säkerligen kommer återkomma till i min blogg. Jag hoppas att ni vill följa med mig på mitt tåg och min resa här på Maqt.se.

Massor av kärleksfulla kramar

Linda

 

Vid öländska kusten.
Vid öländska kusten.
 

2 kommentarer

  1. Jag är så glad att du (och mannen) tänkte till. Sedan är det ju helt rätt att man inte behöver vara politiker för att blogga här. Det räcker att man är intresserad av det som händer omkring oss och villig att dela med sig av sina tankar och funderingar emellanåt. Till syvende sist handlar ju faktiskt det mesta om politik även om man inte alltid tänker på det. Välkommen!!!

  2. Hej Linda! Vi tycker det är jättekul att ha dig med i vårt bloggteam här på maqt.se®! Det ska bli så spännande att följa din resa här hos oss. /maqt.se® teamet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *