Välkommen som stadsminister Jimmy Åkesson

Jag är livrädd att vakna upp om några månader, dagen efter valet och läsa “Välkommen som stadsminister Jimmy Åkesson”.

MEN jag har börjat förbereda mig på att så faktiskt kan bli fallet. Jag har den senaste tiden märkt att fler och fler kommer att rösta på Sverigedemokraterna söndagen den 9 september 2018. I föregående valet upplevde jag många som sa att de skulle rösta på SD men som senare med valsedel i handen insåg att valet inte var det rätta. Men detta valet är det fler som inte ser något alternativ.

Hur mycket jag än försöker argumentera så faller jag platt. Mina vänner och bekantskapskrets mm har så många fler argument att rösta för SD än emot.

För i detta valet tror jag inte det handlar om vilket partiblock utan för eller emot SD.

Det kommer nog inte spela så stor roll vem man röstar på. För fler kommer rösta på SD.

JAG VILL INTE OCH JAG HOPPAS ATT MIN MAGKÄNSLA I DETTA FALLET ÄR SÅ FEL.

Jag hoppas jag vaknar upp den 10 september med ett annat resultat.

Vi har en massa olika färger, blommor att rösta på men den blå/gula blomman syns starkas i debatten.

Jag brukar fråga mina vänner och bekanta. ÄR du Sverigedemokrat eller kommer du bara rösta på dem? För mig är det en stor skillnad. Många säger att jag kommer rösta på dem för att ingen annan ger klara besked om migrationspolitiken. Ingen annan tar de hårda besluten och stoppar invandringen. Ingen annan kastar ut dem.

Här är väl det som kommer avgöra valet. MIGRATIONSPOLITIKEN

Den stora invandringen som varit de senaste åren har ju påverkat vårt samhälle negativt i många avseende. Vi kan skylla på massor av olika anledningar. Men för mig är den enkel. Vi har inte resurserna att hjälpa, stödja och visa vägen.

Hur mycket jag än vill att Sverige skall vara ett mångfaldens land och hjälpa/stödja våra medmänniskor oavsett nationalitet. Är vi för små och har för lite resurser.

MEN det skulle aldrig få mig att rösta på SD. Det måste finnas något annat parti/block/gemenskap/överenskommelse som kan reglera och få vår migrationspolitik att fungera.

Nu måste de andra partierna stiga fram och ta plats i denna debatt. Ta plats och våga diskutera i denna debatt. Våga visa sina ståndpunkter.

Så att min RÖST är till någon nytta. Så att alla kan rösta på det man verkligen står för.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *