Ja må du leva (40av100)

Igår kväll skrev jag ihop ett annat inlägg om den svenska polisen men nu ikväll kändes det inte rätt att lägga min åsikt om vårt rättsväsende. Idag har jag saknat min man och att ha hela familjen samlad. 

För varje attentat som sker runt om i världen och nu också här desto räddare blir jag. Vi säger att vi skall fortsätta som vanligt. Men tyvärr jag är inte där. För mig handlar det inte om det skall hända utan när. Jag är inte naiv och tro att det inte skall ske fler attentat. Så länge det finns onda makter i vår värld lär de fortskrida.

Självklart skall vi tillsammans bekämpa denna ondska men tills vi gjort det kommer jag vara livrädd. Jag undviker folksamlingar och tänker mer än en gång vilka platser jag besöker. Jag är jävligt kritisk till min omvärld. Men trots det försöker jag leva med kärlek i mitt hjärta. Idag var det svårt att finna den där varmaste kärleken i hjärtat. Det var mest saknad och ledsamhet.

På morgonen sjöng artisten Darin en nyskriven låt på Nyhetsmorgon. Låten är fantastisk och texten så talande denna dag. Låten hittar du här

Ja må du leva

Varje dag, varje dag är en ny dag

Andas in o lämna spegeln för en stund

Skaka av dig dina trådar

Låt mig torka alla dina tårar

Finns mer att fira än att sörja

 

Kan du tänka om, ja om från början

För när du blundar är allting klart

Säg mig vad du ser när du ser dig själv

Kan du sakna sånt du redan har

Ett andetag, den tid du har kvar

Ja må du leva idag…

 

Varje dag, varje dag är en nystart

Titta upp för himlen speglar all vår mark

Vart du än i världen hamnar

Vart du än i livet tänker stanna

När det känns som allting rasar

Finns det alltid någon väg tillbaka

 

För när du blundar är allting klart

Säg mig vad du ser när du ser dig själv

Kan du sakna sånt du redan har

Ett andetag, den tid du har kvar

Ja må du leva idag..

Varje dag är en ny dag

Så höj ditt glas

För nu är allting som det ska

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *