Ekologiska gryner (28av100)

I samarbete med Zeta och Buzzador

Nya ekologiska produkter är ständigt på tapeten. Jag har fått möjlighet att testa Zeta´s ekologiska gryner som de nyligen lanserade. De finns i fem olika blandningar. Du hittar dem i välsorterade livsmedelsbutiker.

Bild lånad från Buzzador

Jag valde att titta lite närmare på blandningen Ekologiska 5 gryner. Den innehåller Emmervete, korn, långkornigt råris, kamut® khorasan vete, fullkorns havre. Du kokar upp rikligt med saltat vatten. När vattnet kokar, häll i grynerna och sänk värmen. Låt sjuda i 10 minuter. Sila av vattnet och servera. Jag valde att blanda det i en frisk sallad med  italiensk skinka till. Så mumsigt, gott och nyttigt.

Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

Vill ni prova på något nytt och spännande som också är ekologiskt kan jag verkligen rekommendera Zetas produkter.

Du hittar mer information om produkterna här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *