En perfekt fredag. (17av100)

På min bloggplanering fanns något helt annat ämne jag skulle bloggat om idag. Men när jag nu skulle lyckas författa det inlägget tappar jag lusten för ämnet. För att idag har jag haft en sådan perfekt fredag.

Jag vaknade faktiskt med ett riktigt dåligt humör. Ont i kroppen mer än vanligt och en känsla av olust i kroppen. Jag hade faktiskt tankar på att ligga kvar där i sängen när klockan ringde vid 05.00.

Det som däremot slog mig var att om jag skall uppfylla mina drömmar får jag acceptera min värk och göra det jag kan för att komma närmare mitt mål ändå. Att gnälla och ge upp är inte min melodi. Jag la en otrevlig ramsa och slängde benen över sängkanten och drog igång dagen.

Vilken dag det blev.

Istället för att sitta i soffan hela dagen och tycka synd om mig skapade jag en dag som absolut tog mig närmare mitt mål.

Jag tog bilen till Borgholm för att träffa en blivande kund. Hade jag stannat hemma hade jag behövt avboka det mötet och säkerligen inte vunnit den affären. När jag väl var klar med dagens planerade möte gick jag runt och nätverkade och shoppade. ( Mest fönstershopping )

Det shoppande genererade nya jobbuppdrag och trevliga kontakter som jag aldrig fått om jag gett upp där i sänghalmen.

Jag skapade min perfekta dag.

Förutom solen, den goda fikan, nya jobbuppdrag så kom min älskade gubbe hem idag. Hela familjen är samlad. Så underbart.

Värken den finns absolut kvar. Humöret är egentligen inte på topp. MEN idag valde jag att vara positiv och ta mig närmare mitt mål.

Det finns nog inget som jag älskar så mycket som min familj. De är min styrka och min största energikälla.

Gubben han tände grillen och grilldoften lade sig över vårt Öland. Inte på något vis kan helgen börja bättre med min familj.

Önskar er alla en perfekt helg.

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *