Nu är det dags att bli GladFriStark

Idag säger jag välkommen till min gästbloggare Malin Lundskog som under de senaste 15 åren jobbat med hälsoutveckling i form av mental och fysisk träning. Hon är målbildstränare, författare, skribent, talare, personlig tränare på specialistnivå och gruppträningsinstruktör. Så är det någon som kan inspirera oss så är det Malin Lundskog.

Du vet den där känslan, när axlarna sjunker nedåt och du har tid och energi över. När du är glad, fri och stark och livet leker. Vet du vad jag menar?

Så här får du axlarna att sjunka OCH tid över!

Är du också trött på att ta nya tag med träning, hälsosam mat och goda vanor efter varje semester? Har du dåligt samvete, både för att du tränar och tar tid från annat och för att du inte tränar när du vet att du borde? Glömmer du att skratta och känner hur axlarna åker allt högre upp för att du vet att hälsan är så himla viktig, men du orkar liksom inte ta tag i den. Igen..

Du är inte ensam. Du är inte konstig. Och det går att göra något åt det! Jag har också varit där, haft för mycket att göra, för lite tid, varit missnöjd med min träning, mitt sätt att äta och min oförmåga att ta kontroll över mitt liv.

IMG_3397

“Men, dina lår ser ju ut som sånt där apelsinskaI” sa min lillebror utan att veta vad han satte igång. Han menade inget illa, även om du som läser det här förmodligen tycker att det låter så. Jag tror att han bara var fascinerad över de där groparna. Han hade ju inga egna. Jag var max 14 år gammal när han sa det. När jag tittade efter ordentligt förstod jag vad han menade. Jag hade gropar i låren. Och nej, jag var ingen tjock tjej. Inte smal heller. Utan sådär precis exakt perfekt. Precis som nu. Det är bara det att jag hade så himla svårt att inse hur perfekt jag var. Är! Och i många år fokuserade jag på allt jag var missnöjd med, istället för tvärtom. Jag var inte ensam. Jag var inte konstig. Och:

Jag är tacksam över att jag gjorde något åt det! Tänk vad som händer om du inte gör något? Då går livet, dina axlar hänger kvar uppe vid öronen, sömnen blir sämre, energin kommer inte tillbaka, du orkar inte det du vill, du hinner inte det du drömmer om och du kanske aldrig någonsin blir nöjd med dig själv och tillfreds med livet?!

Därför har jag tagit fram The Magic Five (att svettas och flåsa, äta, vila, umgås och fira).  Inga konstigheter alls, men ändå så svårt att få till på ett hälsosamt sätt som gör att du blir Glad Fri Stark.

The Magic Five boostar din glädje, frihet och styrka och låter dessutom dina axlar sjunka ner. De har allihop hälsan som hävstång och bäst av allt? De funkar! Utan att sätta fokus på besvikelser. Tvärtom.

Det här vinner du på att göra något åt din situation:

  • Du hittar glädjen i och till livet igen
  • Du får tillgång till din mentala och fysiska frihet
  • Du blir både mentalt och fysiskt stark
  • Du vågar lita på din magkänsla
  • Du får ett gott samvete och god nattsömn
  • Du slipper att ta nya tag om och om igen
  • Du får energi som räcker till allt det där du vill göra
  • Du får tid över
  • Du får avslappnade axlar som sjunker bort från öronen

Nu har jag har paketerat ihop The Magic Five till en webbkurs med tre moduler. Det enda du behöver för att hänga med, utöver din egen kropp och knopp är en dator/smartphone för att kunna ta emot mail och titta på filmer samt lyssna på ljudfiler. Och ungefär 20 minuter/dag under de sex veckor kursen pågår. Och kursen? Den heter

GladFriStark

– med hälsan som hävstång

Följer du kursplanen kommer du redan första dagen att känna skillnad och vara mer säker på vad du just du behöver för att vara Glad Fri Stark i det äventyr som livet är.

Du kommer att få veta varför det är viktigt att svettas och flåsa och dessutom skapa en vettig träningsplan. Du kommer att få koll på bästa sättet att äta för dig och du kommer att kunna vila på jobbet utan att lata dig, umgås med dem som ger energi och du kommer att känna vilken betydelse tummen upp har.

Den här webbkursen startar 6:e mars 2017

Här bokar du kursen och uppger du koden  linda  får du 200:- i rabatt

Nu är det dags!

woman-570883_1920

Wow vad inspirerande! Klart vi skall hänga på Malin och äntligen få ner axlarna från örsnibbarna och bli Glada Fria och Starka. Jag tror att allt för många av oss kämpar med en förändring men kommer inte riktigt ända fram.

Hänger ni på mig?

Vill ni läsa mer om Malin och hennes företag Hälsamera? Besök hennes hemsida för mer information.

www.halsamera.se

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *