Något nytt till söndagsfikat från Göteborgs Kex

Inlägget är i samarbete med Buzzador och Göteborgs Kex.

Söndagen har börjat gry och många kanske väljer att ta en lång sovmorgon. Gårdagens strålande vackra väder är som förbytt här på Öland och regnet duggar lätt istället. Det är inte ofta jag har lust att krypa ner i sängen igen men idag är det allt lockande. Min dag har andra planer, men jag hoppas att ni som ligger kvar njuter lite extra åt mig.

Idag tänkte jag tipsa om lite gott till söndags fikat som Göteborgs kex har lanserat.

Fotograf Linda Brolin, Vindro B
Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

Älskar du Digestive?

Det gör vi här hemma. Min son har alltid haft en stor förkärlek för Digestive och nu kommer det 2 helt nya varianter. Digestive Havremål orginal och Digestive Havremål Tranbär& Chiafrön.

“Göteborgs Digestive Havremål – bakade på svensk havre och fullproppade med bra energi”

Digestive Havremål är förpackade i portionsförpackningar med 2 kex i varje vilket gör det enkelt att ha med som mellanmål i väskan.

Fotograf Linda Brolin, Vindro AB
Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

Havremål har den välkända och älskade smaken av Göteborgs Digestive kombinerat med en mild och god havresmak. Ett smidigt och energirikt mellanmål som passar stora som små när som helst under dagen − på språng, innan träningen eller som eftermiddagssnack. Göteborgs Digestive Havremål är bakade på svensk havre och fullproppade med bra energi.

Hos mig har den redan blivit en succé så det ligger redan några förpackningar packad i min väska för söndagens äventyr. Jag drabbas lätt av blodsockerfall om jag slarvar med mat och mellanmål vilket dessa passar mig utmärkt.

Så älskar du Digestive kommer du inte bli besviken på dessa Havremål.

Fotograf Linda Brolin, Vindro AB
Fotograf Linda Brolin, Vindro AB

 

Fotograf Cristian Brolin Design Linda Brolin
Fotograf Cristian Brolin
Design Linda Brolin
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *