Passa på medans Du kan.

Det finns en anledning varför jag mer än gärna håller i kameran. Jag tycker inte om att se mig själv på bild och jag tycker jag ser ut si och så. Jag känner mig inte bekväm och gör mest fula miner.

Jag tror inte jag är ensam om att hitta sidor av mig själv som jag helst inte vill se på bild. När jag häromdagen ramlade över en artikel på nätet fick jag däremot en tankeställare.

12028777_10153376988609821_6609673262273300485_o

Artikeln handlar om Kirsten Bosly från Australien som tillsammans med sin familj skulle åka på semester. Hon glömmer delar av sina badkläder hemma. Istället för att gömma sig som hon gjort många gånger i bylsiga kläder väljer hon att visa upp sig precis som hon är tillsammans med sina barn på bild. Hon känner sig fri att vara den hon är. Det som ändrade hennes inställning till sig själv var just några rader hon läst på nätet. ( hela artikeln hittar du här )

Det hon läste och även jag fick mig en tankeställare av var “Passa på att du är med på alla fotografier med dina barn, för när du är borta så kommer det vara det enda som finns kvar av dig”.

 

Fotograf Cristian Brolin
Fotograf Cristian Brolin

Ska jag vara ärlig har jag då aldrig tänkt så. Det är ju så egoistiskt av mig att kritisera mig själv och avstå att vara med på bild tillsammans med min son och man.

För skulle det hända mig något är det faktiskt det enda de har kvar. Bilderna som kan förstärka de minnen som finns kvar.

Så passa på medans Du har tid även om det inte känns bekvämt.

Imorgon kan det vara försent.

Fotograf Cristian Brolin Design Linda Brolin
Fotograf Cristian Brolin
Design Linda Brolin

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *