Lyckat företagsmöte och samarbetspartners sökes

Torsdagen som gick tillbringade jag i Borås för ett spännande företagsmöte. Det kom och bli ett väldigt lyckat möte som innebär ett underbart samarbete framöver. Jag kan med stor glädje berätta att jag kommer förutom jobba som fotograf också jobba som stylist för Milook. Det var med en fullpackad bil jag med ett lätt rus åkte hem för att med övriga familjen landa i detta beslut. Helgen har gått åt att stryka kläder och förbereda en del av det kommande jobb som väntas.

Milook
Milook

Milook är än så länge ett litet företag som med rätta känslan tagit fram kläder för alla kvinnor. För att alla kvinnor skall känna sig attraktiva. Med hög kvalitet, bra passform och en klassisk stil passar det oss flesta. Alla kan hitta något i kollektionen.

Milook ambition är att stärka varje kvinnas inre och yttre, oavsett storlek eller ålder.

Jag är så stolt och glad för detta samarbetet. Ser framemot att träffa massor av underbara kvinnor som vill känna och klämma på dessa underbara kläder.

Milook finns inte representerat tidigare i Småland, Blekinge med omnejd vilket gör det ännu mer inspirerande.

Milook
Milook

Nu söker jag självklart kvinnor som vill prova dessa snygga kläder eller är du en kommande samarbetspartner. Hör gärna av dig så kommer jag med Milooks pop up store.

Milook
Milook

 

Kram

Linda

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *